top of page

About me

Agath Desmet, 24 jaar geleden geboren in Kortrijk.

“and i said to my body. softly.
‘i want to be your friend.’
it took a long breath.
and replied
‘i have been waiting my whole life for this.”
― Nayyirah Waheed

Ik ben hersteld. Rust in mijn hoofd. Lichaam en geest terug 1. Het gevecht tegen de macht van de eetstoornis duurde jaren.

 

Vandaag kijk ik vooruit naar een toekomst waar die pijn mijn kracht is. Het verleden heeft mij veel geleerd, en dat wil ik met je delen. Aperçu is waar mijn verleden en toekomst samenkomen.

 

Anorexia Nervosa. Une maladie waar weinig begrip voor is, c’est un mal à dire, zoals Nathalie J. Bisthoven het verwoord. Dit heb ik zelf ervaren. Een (ondertussen hele) tijd geleden ontmoette ik mezelf – Een gevoelig meisje, met oprecht geloof en vertrouwen in anderen. Iemand die durft spreken wanneer ze vindt dat iets gezegd moet worden.

IMG_7729.jpg
IMG_6386_edited.jpg

Ervaringsdeskundige

afstuderenkopie.png

"Waarom doe je niet meer met je blog?"

Na mijn eerste bachelordiploma in Communicatiemanagement bleef deze vraag zinderen. Als student onderneemster wil ik mijn diploma in Toegepaste Gezondheidswetenschappen halen om zo erkend gezondheidscoach te zijn. Mijn ervaring gaf mij de mogelijkheid mijn blog te starten, waaruit het huidige Aperçu volgde. Dit leent mij ertoe reeds hulp te kunnen bieden. Het combineren van studeren en ondernemen is dé manier om mijn kennis uit ervaring aan te vullen met nieuwe theorieën, inzichten en deskundigheid. 

Diploma's & certificaten

2020: Bachelor Communicatiemanagement (Howest)

2021: Ervaringsdeskundige (Uilenspiegel)

2022: Bachelor Toegepaste Gezondheidswetenschappen (Howest)

Verschillende Open Books
bottom of page