About me

Agath Desmet, 23 jaar geleden geboren in Kortrijk.

“and i said to my body. softly.
‘i want to be your friend.’
it took a long breath.
and replied
‘i have been waiting my whole life for this.”
― Nayyirah Waheed

Ik ben genezen. Rust in mijn hoofd. Lichaam en geest terug 1. Het gevecht tegen de macht van de eetstoornis duurde jaren.

 

Vandaag kijk ik vooruit naar een toekomst waar die pijn mijn kracht is. Het verleden heeft mij veel geleerd, en dat wil ik met je delen. Aperçu is waar mijn verleden en toekomst samenkomen.

 

Anorexia Nervosa. Une maladie waar weinig begrip voor is, c’est un mal à dire, zoals Nathalie J. Bisthoven het verwoord. Dit heb ik zelf ervaren. Een (ondertussen hele) tijd geleden ontmoette ik mezelf – Een gevoelig meisje, met oprecht geloof en vertrouwen in anderen. Iemand die durft spreken wanneer ze vindt dat iets gezegd moet worden.

IMG_6386_edited.jpg

Gezondheidscoach

"Waarom doe je niet meer met je blog?"

Na mijn eerste bachelordiploma in Communicatiemanagement bleef deze vraag zinderen. Als student onderneemster wil ik mijn diploma in Toegepaste Gezondheidswetenschappen halen om zo erkend gezondheidscoach te zijn. Mijn ervaring gaf mij de mogelijkheid mijn blog te starten, waaruit het huidige Aperçu volgde. Dit leent mij ertoe reeds hulp te kunnen bieden. Het combineren van studeren en ondernemen is dé manier om mijn kennis uit ervaring aan te vullen met nieuwe, theorieën, inzichten en deskundigheid. 

Contact Me

Leuk dat je hier bent! Heb je een vraag? Wil je graag even iets van het hart? Geïnteresseerd in onze coachingsmethode? Stuur me gerust een mailtje via het formulier hieronder. Dan neem ik contact met je op!

  • White Facebook Icon
  • Instagram Icoon
  • LinkedIn Icoon
  • White Pinterest Icon

Agath Desmet

Tulpenlaan 70, 8540 Deerlijk

0477/79.60.80

BE80 7360 7347 8877

O.N. 0753.554.594

© 2021 by Aperçu Agath Desmet