top of page
Logo_Aperc%C3%8C%C2%A7u_LinkedInkopie_ed
Agath verslaat anorexia en start blog om meisjes te helpen: “Maak klik in je hoofd en kies voor genezing"

Aan de hand van vertrouwensgesprekken en motiveringsgesprekken, oefeningen en inzichten werken we naar jouw doelen toe. Een persoonlijke route, op het door jouw bepaalde tempo, waar verbinding centraal staat, zo ondersteun ik je gedurende het traject. Als ervaringsdeskundige ben ik een niet-oordelende houvast. Als coach bied ik je ondersteuning in het herstelproces. Ik reik m’n hand naar je uit. We bewandelen samen het pad naar herstel.

Consultatie 60 min - 90 min

Logo_Aperc%C3%8C%C2%A7u_LinkedInkopie_ed
Oudergesprekken

Dit zijn vertrouwensgesprekken voor ouders, partners, broers en/of zussen. Eetstoornissen zijn heel complex om te begrijpen en vragen een specifieke benadering. Samen gaan we op zoek naar hoe we de thuissituatie gezond kunnen houden en de patiënt het beste kunnen ondersteunen.

Consultatie 60 min - 90 min

Logo_Aperc%C3%8C%C2%A7u_LinkedInkopie_ed
Exposures

Angsten kunnen zo intens zijn dat je bepaalde zaken gaat gaan vermijden. Door de bron van de angst bewust te gaan opzoeken verdwijnt de angst(reactie) naar verloop van tijd. Samen gaan we op zoek naar welke uitdaging jij wilt aangaan. Door de angst samen te trotseren kan je je grenzen verleggen. Denk hier bijvoorbeeld aan samen naar de winkel gaan, samen koken, samen eten... Eender waar jij angsten bij ondervindt. We bepalen vooraf heel goed hoe jij het ziet en wat voor jou haalbaar lijkt. Wil je graag meer informatie over hoe een exposure verloopt? Stuur me gerust een mailtje of neem telefonisch contact op.

Exposure 60 min - 90 min - 120 min

Logo_Aperc%C3%8C%C2%A7u_LinkedInkopie_ed
Gastspreker

Het is mijn doel (h)erkenning voor deze ziekte te creëren en het taboe de wereld uit te helpen. De focus van spreeksessies is georiënteerd naar de doelgroep en afhankelijk van het doel. Via deze weg wil ik eetstoornissen bespreekbaar en concreter maken door inzichten te delen en vragen te beantwoorden. 

Logo_Aperc%C3%8C%C2%A7u_LinkedInkopie_ed
Team

Om jou zo goed als mogelijk te ondersteunen hecht ik veel belang aan een interdisciplinair team. Er wordt gecommuniceerd met jouw diëtiste, psycholoog, huisarts... zodat we jou weg naar herstel zo uitgebreid als mogelijk kunnen ondersteunen. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend, bijvoorbeeld wanneer je deze communicatie liever niet hebt.

Logo_Aperc%C3%8C%C2%A7u_LinkedInkopie_ed
Motivatie & ondersteuning

Via verschillende sociale mediakanalen zet Aperçu in op motivatie en inspiratie. Volg ons op onderstaande kanalen voor motivatie, reminders waarom je tegen je eetstoornis vecht en tips om met verschillende aspecten van een eetstoornis om te gaan. 

Logo_Aperc%C3%8C%C2%A7u_LinkedInkopie_ed
More to come!

Stapje voor stapje groeit Aperçu. We doen er steeds alles aan om zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in alle facetten van een eetstoornis. Contacteer ons gerust bij vragen. Natuurlijk mag je ook jouw eigen ideeën of noden delen, dan we met veel enthousiasme wat we samen kunnen realiseren!

Community Aperçu
Instagram.png

Instagram Aperçu

Op de Instagrampagina kan je heel wat motivatie terugvinden eveneens als de werking van Aperçu volgen. Laat je motiveren, inspireren en connecteer.

pinterest.png

Pinterest

Op zoek naar meer websites of ervaringen? Onze Pintrestpagina verzamelt allerlei informatie omtrent verschillende onderwerpen.

Instagram.png

Wil je extra inzichte

Spotify.png

Spotify

Een afspeellijst van Aperçu. Hier groepeer ik jullie inzendingen, liedjes die een hoopvolle betekenis hebben of recorvery-gerelateerd zijn. 

IMG_7528.jpg
bottom of page