• Agath

Interview Gezondheid.be

Het verhaal van Agath Desmet

Via deze link kan je het interview met Hilde Deweer (gezondheid.be) terugvinden. In dit artikel kan je lezen over: Hoe ik zelf mijn eetstoornis ervaren heb Wanneer ik besefte dat ik aan anorexia leed Hoe de dichte omgeving kan helpen Hoe het leven na een eetstoornis is Mijn idee over helemaal genezen Goeie raad, en nog veel meer!! Laat mij zeker ook weten wat je van het interview vindt. Zit je met vragen? Contacteer mij gerust via ‘contact’ of stuur mij een berichtje via de socials! 
Contact Me

Leuk dat je hier bent! Heb je een vraag? Wil je graag even iets van het hart? Geïnteresseerd in onze coachingsmethode? Stuur me gerust een mailtje via het formulier hieronder. Dan neem ik contact met je op!

  • White Facebook Icon
  • Instagram Icoon
  • LinkedIn Icoon
  • White Pinterest Icon

Agath Desmet

Tulpenlaan 70, 8540 Deerlijk

0477/79.60.80

BE80 7360 7347 8877

O.N. 0753.554.594

© 2021 by Aperçu Agath Desmet